Products

JoJo’s Bizarre Adventure është një seri manga japoneze e shkruar dhe ilustruar nga Hirohiko Araki. Fillimisht u serializua në revistën shōnen manga të Shueisha-s Weekly Shōnen Jump nga viti 1987 deri në 2004 dhe u transferua në revistën mujore të mangës seinen Ultra Jump në 2005.

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0