Products

Po shfaqen krejt 25 përfundimet

DragonBall është një seri televizive japoneze anime prodhuar nga Toei Animation. Është një përshtatje e 194 kapitujve të parë të mangas me të njëjtin emër të krijuar nga Akira Toriyama, të cilat u botuan në Weekly Shōnen Jump nga viti 1984 deri në vitin 1995. Anime është i përbërë nga 153 episode që u transmetuan në Fuji TV nga shkurti 1986 deri në prill 1989. U transmetua në 81 vende në mbarë botën. Seria fillon me një djalë të ri me bisht majmuni të quajtur Goku që miqësohet me një vajzë adoleshente të quajtur Bulma. Së bashku, ata shkojnë në një aventurë për të gjetur shtatë Sferat mistike të Dragoit , të cilat kanë aftësinë për të thirrur dragoin e fuqishëm Shenron, i cili mund t’i japë atij që e thërret dëshirën e tyre më të madhe. Dragon Ball u frymëzua fillimisht nga romani klasik kinez i shekullit të 16-të Journey to the West, kombinuar me elemente të filmave të arteve marciale të Hong Kong-ut. Seria ndjek aventurat e protagonistit Son Goku që nga fëmijëria e tij përmes moshës së rritur si ai stërvitet në artet marciale. Një mësim i tillë i dhënë nëpërmjet lores së Dragon Ball është të mos jesh kurrë tepër i sigurt. Ky mesazh tregohet vazhdimisht nëpërmjet gabimeve të horrëve nga pothuajse secili dhe çdo sagë gjatë gjithë serisë.

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0