Products

Po shfaqen krejt 4 përfundimet

Çantë që ruan temperaturën e brëndshme të saj. Ndihmon kryesisht në ruajtjen e temperaturës së ushqimeve. Përdoret zakonisht për të mbajtur ushqimet në punë, shkollë apo udhëtim.

Nënkategoria tjetër shumë e rëndësishme janë cantat termike të cilat mund të jenë të njohura për ju në versione të ndryshme si termus, cantë termus, canta të izoluara, termus ftohës, cantë ushqimi, ftohës portative, termus portativ, ftohës udhëtimi, termus udhëtimi, termus për piknik etj Në dyqanin tonë online do të mund të gjeni modele të ndryshme të cantave termike të cilat janë praktike dhe mund të përdoren lehtësisht kudo.

 

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0