Products

Demon Slayer është një seri manga japoneze e shkruar dhe ilustruar nga Koyoharu Gotōge, dhe ka të bëjë me Tanjiro Kamado, një djalë i ri që bëhet vrasës demonësh pasi familja e tij masakrohet dhe motra e tij e vogël Nezuko kthehet në demon.

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0