Products

Po shfaqen krejt 4 përfundimet

Çanta për femra dhe çanta për meshkuj janë dy mundësi të cilat mund ti gjeni te The Giftery në forma, ngjyra dhe funksione të ndryshëm. Kjo e fundit për shkak të rolit që luajnë. Ju mund të gjeni  çantë në llojin e një aksesori zbukurues ose çantë termus.

Një çantë është një mjet i zakonshëm në formën e një kontejneri jo të ngurtë. Përdorimi i qeseve është i dokumentuar më parë, ku çantat më të hershme nuk ishin më shumë se gjatësia e lëkurës së kafshëve, pambuku ose fibrat bimore të thurura, të palosura në cepa dhe të siguruara në atë formë me fije të të njëjtit material. Çantat janë dëshmuar për mijëra vjet dhe janë përdorur si nga burrat, ashtu edhe nga gratë.

Në botën moderne, çantat janë të kudondodhëshme, me shumë njerëz që zakonisht mbajnë një shumëllojshmëri të gjerë të tyre në formën e çantave prej lecke ose lëkure, çantave të dorës dhe çantave të shpinës dhe me çanta të bëra nga materiale më të përdorshme, si letra ose plastikë që përdoren për pazar dhe për të transportuar ushqime në shtëpi. Një çantë mund të jetë e mbërthyeshme nga një zinxhir, kopsa, ose thjesht duke u palosur.

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0