Products

Harry Potter është një seri filmash bazuar në romanet eponymous nga J. K. Rowling. Seriali është shpërndarë nga Warner Bros. dhe përbëhet nga tetë filma fantazie, duke filluar me Harry Potter dhe Guri Filozofal (2001) dhe kulmin me Harry Potter dhe Dhuratat e Vdekjes – Pjesa e Dytë (2011).  Një seri prequel spin-off që është planifikuar të përbëhet nga pesë filma të filluar me Fantastic Beasts dhe Where to Find Them (2016), duke shënuar fillimin e Wizarding World ndarë ekskluzivitet media.  Seria u prodhua kryesisht nga David Heyman, dhe yjet Daniel Radcliffe, Rupert Grint, dhe Emma Watson si tre personazhet kryesore: Harry Potter, Ron Weasley, dhe Hermione Granger. Katër regjisorë punuan në serinë: Chris Columbus, Alfonso Cuarón, Mike Newell, dhe David Yates. Harry Potter është një djalë jetim i rritur nga halla dhe xhaxhai i tij i pasjellshëm Muggle (jo-magjik). Në moshën njëmbëdhjetë vjeçare, gjysmë gjigandi Rubeus Hagridi e informon atë se ai është në të vërtetë një magjistar dhe se prindërit e tij u vranë nga një magjistar i keq i quajtur Lordi Fluronvdekje. Voldemort gjithashtu u përpoq të vriste Harrin një vjeçar në të njëjtën natë, por mallkimi i tij vrasës u kthye në mënyrë misterioze dhe e reduktoi atë në një formë të dobët dhe të pafuqishme. Harri u bë jashtëzakonisht i famshëm në botën e magjistarëve si rezultat i kësaj. Harri fillon vitin e tij të parë në Shkollën e Magjisë dhe mëson rreth magjisë. Gjatë vitit, Harri dhe miqtë e tij Ron Uezli dhe Hermiona Grenxher ngecën në misterin e Gurit Filozofal që po mbahet brenda shkollës.

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0