Products

Po shfaqen krejt 5 përfundimet

Aksesorë Kitarje të tilla si pineska, tela, mbajtëse pineskash, mbajtëse kitare keni mundësinë ti gjeni në dyqanin tonë online në një kategori të përcaktuar vetëm për to.

Si kitaristë ne kemi nevojë për disa aksesorë thelbësorë të kitarës për të bërë jo vetëm jetën tonë më të lehtë, por edhe për të inkurajuar një performancë më të mirë, për të mbajtur pajisjet tona të sigurta dhe për të na bërë të tingëllojmë sa më mirë në skenë dhe jashtë saj. Aksesorët më të rëndësishëm që të gjithë ata që kanë një kitarë duhet të kenë janë: pineska, për të luajtur melodinë në tela. Mbajtëse e pineskave, për ti patur ato të sigurta. Tela rezervë, pasi asnjëherë nuk i dihet cfarë mund të ndodhi gjatë performancës suaj. Rrip, të mbash një rrip është gjithnjë ide e mirë. Mbatjëse kitare, e cila vendoset statike në mur dhe kitara në këtë menyrë ka vendin e saj. Mund të ketë edhe shumë aksesorë të tjerë të nevojshëm por një pjesë të mirë të tyre mund ta gjeni te The Giftery.

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0