Products

Po shfaqen krejt 3 përfundimet

One-Punch Man është një ekskluzivitet japonez i krijuar nga artisti ONE. Ai tregon historinë e Saitama, një superhero i cili mund të mposhtë çdo kundërshtar me një grusht të vetëm, por kërkon të gjejë një kundërshtar të denjë pasi u mërzit nga mungesa e sfidës për shkak të forcës së tij dërrmuese. ONE shkroi versionin origjinal në internet në fillim të vitit 2009. Një ribërje e mangas dixhitale filloi publikimin në faqen tonari no Young Jump të Shueishas në qershor 2012. Manga ilustrohet nga Yusuke Murata, dhe kapitujt e saj janë hartuar dhe botuar periodikisht në vëllime individuale tankōbon. Që nga dhjetori 2021, janë lëshuar 24 vëllime. Në Amerikën e Veriut, Viz Media ka licensuar manga remake për lëshimin e gjuhës angleze dhe u serializua në revistën e saj dixhitale Weekly Shonen Jump. Një përshtatje anime e mangas, prodhuar nga Madhouse, u transmetua në Japoni nga tetori deri në dhjetor 2015. Një sezon i dytë, prodhuar nga J.C.Staff, u transmetua nga prilli deri në korrik 2019. Seriali anime është i liçensuar në Amerikën e Veriut nga Viz Media, dhe u shfaq për herë të parë në Shtetet e Bashkuara në bllokun e programimit Toonami të Adult Swim në korrik 2016. Sezoni i dytë u shfaq në tetor 2019.

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0