Products

Po shfaqen krejt 33 përfundimet

One Piece është një seri mangash japoneze e shkruar dhe ilustruar nga Eiichiro Oda. Ajo është serializuar në revistën manga shōnen të Shueisha Weekly Shōnen Jump që nga korriku i vitit 1997, me kapitujt e saj individualë të përpiluar në 102 volume tankōbon që nga prilli i vitit 2022. Historia ndjek aventurat e Monkey D. Luffy, një djalë trupi i të cilit fitoi pronat e gomës pasi pa dashje hëngri një Frut Djalli. Me ekuipazhin e tij pirat, Piratët e Kapeleve të Kashtës, Luffy eksploron Linjën e Madhe në kërkim të thesarit të fundit në botë të njohur si “Një copë” në mënyrë që të bëhet Mbreti i ardhshëm i Piratëve. One Piece ka marrë lavdërime për tregimin, artin, karakterizimin dhe humorin. Ajo ka marrë shumë çmime dhe është renditur nga kritikët, recensuesit, dhe lexuesit si një nga manga më e mirë e të gjitha kohërave. Disa vëllime të mangas kanë thyer të dhënat e publikimit, duke përfshirë edhe botimin më të lartë fillestar të shtypur të çdo libri në Japoni.

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0