Products

Po shfaqen 1–40 nga 51 përfundime gjithsej

Kuti muzike është një instrument muzikor automatik në një kuti që prodhon nota muzikore duke përdorur një grup kunjash të vendosura në një cilindër rrotullues ose disk për të shkulur dhëmbët e akorduar (ose lamela) të një krehëri çeliku. Pajisja popullore më e njohur sot si një “kuti muzikore” u zhvillua nga kutitë muzikore të snuff kutive të shekullit të 18-të dhe fillimisht u quajtën carillons à musique (frëngjisht për “chimes of music”). Disa nga kutitë më komplekse përmbajnë edhe një daulle të vockël dhe/ose zile përveç krehjes metalike. Kutitë e muzikës mund të kishin çdo madhësi nga ajo e një kutie kapeleje deri në një copë të madhe mobiljesh, por shumica ishin ekzemplarë në tavoline. Shumë lloje të lëvizjeve të kutisë muzikore janë në dispozicion për personin e shtëpisë artizanale, lokalisht ose nëpërmjet shitësve online. Një gamë e gjerë e regjistrimeve dhe videove të kutive historike të muzikës është në dispozicion në dyqanin tonë. Në ditët e sotme kutitë e muzikës gjenden në forma të ndryshme dhe të personalizuara. Atom und të kenë në përmbajtjen e tyre personazhe të ndryshëm të përshtatura me tingujt muzikor përkatës.

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0