Rreth Nesh

Kreu / Rreth Nesh

The Giftery Albania

 

The Giftery është krijuar si një dyqan dhuratash i cili do të përmbajë një shumëllojshmëri produktesh për çdo individ në shoqëri. Ne jemi një vend i cili klientit i siguron teknlogjinë, dekorimin, argëtimin, aksesore të ndryshëm të nevojshme për përditshmërinë e secilit. Dhuratat janë menduar të jenë të përshtatura për grupmosha të ndryshme, duke nisur me fëmijët e deri tek me të rriturit.

Çdo ditë ne mundohemi të sjellim produkte sa më të vecanta për tregun shqiptar. Kjo është dhe një nga pikat tona më të forta.

Mendimi juaj i parë për çdo rast!

Çfarë mendojnë klientët

rating 1

Dhurata kreative, super te mira. Me keni ndihmuar ne cdo rast, super sherbim dhe cilesi. Shume faleminderit!

P. J.

Nga Google Maps

rating 1

Dhurata për këdo. Për të gjithë ata që mendojnë në minutat e fundit për dhuratat si mua faleminderit per shërbimin ekspres The Giftery Albania!

R. M.

Nga Google Maps

rating 1

Produkte unike, staf shume i sjelshem dhe cmime shume te mira. Mezi po pres uljet e fundvitit!!! <3

S. M.

Nga Facebook

rating 1

Respekte për korrektësinë dhe cilësinë e produkteve tuaja! Kam mbetur realisht shumë e kenaqur, jua sugjeroj të gjithëve. Suksese në punën tuaj!!!

A. M.

Nga Facebook

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0