Products

Po shfaqen 1–40 nga 41 përfundime gjithsej

Stikera është një lloj etikete: një copë letër e shtypur, plastike, vinyl, ose material tjetër me ngjitës të ndjeshëm ndaj presionit në njërën anë. Ato mund të përdoren për dekorim ose për qëllime funksionale, në varësi të situatës. Stikerat mund të vijnë në shumë forma dhe madhësi të ndryshme dhe gjithashtu ndryshojnë gjerësisht në ngjyra dhe dizajn. Shpesh u përmbahen gjërave të tilla si kutitë e drekës, letra, dollapët, fletoret, muret, makinat, dritaret e kështu me radhë. Etiketat e përkohshme të emrave për shembull janë ngjitës të shpeshtë.

Stikerat përdoren shumë gjerësisht kur një objekt kërkon identifikim me një fjalë ose ide. Stikerat e markës mund të jenë të ngjitura në produkte për t’i etiketuar këto produkte si të ardhura nga një kompani e caktuar. Ato mund të përdoren gjithashtu për të përshkruar karakteristikat e produkteve që nuk do të ishin të dukshme nga një shqyrtim i thjeshtë, ose për të sqaruar ose një gabim printimi ose ndryshim në produktin e një lloji, të tilla si vendi i origjinës, zhvendosja në përbërësit e një produkti etj

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0