Products

Po shfaqen krejt 4 përfundimet

Një gjimnazist i quajtur Light Turner zbulon një fletore misterioze (Death Note) që ka fuqinë të vrasë këdo emri i të cilit shkruhet në faqet e saj, dhe nis një kryqëzatë sekrete për të çliruar botën nga kriminelët.

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0