Products

Syzet e diellit janë një formën e syzeve mbrojtëse të projektuara kryesisht për të parandaluar dritën e ndritshme të diellit dhe dritën e dukshme me energji të lartë nga dëmtimi ose parehatia e syve.  Ato ndonjëherë mund të funksionojnë edhe si një ndihmë vizuale, pasi ekzistojnë spektakle ose syze të ndryshme, duke shfaqur lente që janë të ngjyrosura, të polarizuara ose të errësuara. Që nga vitet 1930, syzet e diellit kanë qenë një aksesor popullor mode, veçanërisht në plazh. Shoqata Optometrike Amerikane rekomandon që të veshin syze dielli që bllokojnë rrezatimin ultravjollcë (UV) sa herë që një person është në dritën e diellit për të mbrojtur sytë nga rrezet UV dhe drita blu, të cilat mund të shkaktojnë disa probleme serioze të syve. Përdorimi i tyre është i detyrueshëm menjëherë pas disa procedurave kirurgjikale, të tilla si LASIK, dhe rekomanduar për një periudhë të caktuar kohore në zonat me pluhur, kur del nga shtëpia dhe para një ekrani tv ose monitor kompjuteri pas LASEK. Është e rëndësishme të theksohet se syzet e errëta që nuk bllokojnë rrezatimin UV mund të jenë më të dëmshme për sytë sesa të mos mbajnë fare mbrojtjen e syve, pasi ato priren të hapin nxënësin dhe të lejojnë më shumë rreze UV në sy.

Ndërkohë një nënkategori tjetër që është gjithmonë një produkt I nevojshëm janë syzet e diellit. Ne ju ofrojmë syze dielli për femra, syze dielli për meshkuj, syze dielli unisex të cilat janë syze dielli me filtrim UV të një cilësie të lart dhe stil modern.

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0