Products

Po shfaqen krejt 5 përfundimet

Aventurat magjike të aksionit të një vajze adoleshente që mëson për fatin e saj si luftëtarja legjendare Sailor Moon dhe duhet të bashkohet me skautët e tjerë të marinarëve për të mbrojtur Tokën dhe Galaktikën. Redakto Raporto këtë. Historia përqendrohet rreth një foshnjeje me kokë ajri, të quajtur Usagi, dhe miqve të saj Ami, Rei, Makato dhe Minako.

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0