Products

Attack on Titan është një manga pas apokaliptike fantazie e errët e shkruar dhe ilustruar nga Hajime Isayama, serializuar në Japoni në Revistën Bessatsu Shōnen të Kōdansha nga 9 shtatori 2009 deri më 9 prill 2021. Historia sillet rreth të riut Eren Jaeger, motrës së tij adoptuese Mikasa Ackermann dhe mikut të tyre të fëmijërisë Armin Arelet, jeta e të cilit është kthyer përmbys nga sulmi i një gjigandi kolosal dhe një gjigandi të blinduar, që çon në shkatërrimin e qytetit të tyre dhe vdekjen e nënës së Erenit. Në një botë alternative raca njerëzore është shkatërruar nga ardhja e krijesave gjigante, të mëdha, fizikisht të ngjashme me njeriun, midis tre dhe pesëmbëdhjetë metra të larta dhe që nuk zotërojnë një sistem riprodhues. Ata janë qenie primitive me inteligjencë të kufizuar, të cilët duket se nuk kanë nevojë për ushqim për të jetuar, por që sulmojnë njerëzit dhe gëlltitin trupin e tyre.

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0