Products

Po shfaqen krejt 7 përfundimet

Hunter × Hunter është një manga e shkruar dhe ilustruar nga Yoshihiro Togashi, serializuar në javoren Weekly Shōnen Jump që nga viti 1998 dhe pastaj e mbledhur nga e njëjta shtëpi botuese Shūeisha në vëllime tankōbon, botuar duke filluar nga 4 qershor 1998. Edicioni italian është redaktuar nga Panini Comics dhe botuar në planet Manga seri duke filluar nga 20 maj 2004. Historia tregon aventurat e Gon Freecss, një djalë i ri që dëshiron të bëhet një gjahtar për të ndjekur gjurmët e babait të tij. Gjuetarët janë figura veçanërisht prestigjoze brenda shoqërisë dhe për t’u bërë një duhet të kalosh një provim njëjës dhe shumë të vështirë, gjatë të cilit Gon do të takojë shumë gjuetarë të tjerë aspirues dhe me disa prej tyre, në veçanti me Leorio, Kurapika dhe Killua, ai do të krijojë një lidhje të fortë miqësie që do të vazhdojë edhe pas provimit. Në rrjedhën e aventurave të tyre, Gon dhe gjuetarët e tjerë do të jenë në gjendje të tregojnë aftësitë e tyre gjithnjë e më shumë pasi ata përballen me armiq më të fortë dhe më të fortë, ndërsa Gon do të vazhdojë kërkimin për babain e tij Ging.

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0