Products

Pokemon origjinal është një lojë me role që bazohet në ndërtimin e një ekipi të vogël monstrash për të luftuar përbindëshat e tjerë në një përpjekje për t’u bërë më të mirët. Pokemonët ndahen në lloje, si uji dhe zjarri, secili me forca të ndryshme. Betejat mes tyre mund të krahasohen me lojën e thjeshtë të dorës shkëmb-letër-gërshërë.

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0