Products

Po shfaqen 1–40 nga 81 përfundime gjithsej

Action figure kategoria më e suksesshme e Gifi. Action figures nga animet më të bukura që ju keni parë. Personazhet tuaj më të preferuar të animeve do ti gjeni këtu tek Gifi shop. Kualiteti është maksimal duke qenë se këto produkte me action figures zgjidhen nga një person që është i apasionuar pas animeve. Cilësia dhe cmimi konkurojnë fort me njëri tjetrin.

Një action figure apo ndryshe figurë aksioni është një kukull që përfaqëson një personazh të njohur për aktivitet të fuqishëm, të tillë si një ushtar ose superhero. Kukullat e personalizuara me një action figure janë gjendje në disa versione. Disa nga modelet që dyqani online Gifi ka janë: action figure one piece, action figure Naruto, action figure sailor moon, action figure demon slayer, action figure goku, action figure akatsuki.

Modelet e action figures janë në version mini dhe standarte. Mund të gjeni mini kukulla të personalizuara sipas personazheve përkatës si dhe kukulla të tjera më masë më të madhe. Këto action figure në formë kukulle janë të punuara detajisht për të nxjerrë në pah të gjitha karakteristikat e personazhit. Do të dashuroheni me to sapo ti shikoni.

Mund të na klasifikoni edhe si një dyqan me anime pasi për tregun shqiptar jemi të parët që sjellim këtë risi. Produkte me personazhet e animeve në disa versione të ndryshme jo vetëm në atë të action figure.

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0