Products

Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Portofoli ose kuleta është një aksesor i pajisur me xhepa të ndryshëm, që kanë për qëllim të përmbajnë para dhe dokumente të llojeve të ndryshme. Së bashku me sende të tilla si çanta dhe rripa, kuletat konsiderohen pjesë e aksesorëve të modës. Një portofol është i rëndësishëm për të mbajtur të gjitha sendet tuaja personale, dokumentet e udhëtimit, paratë dhe kartat e mbrojtura nga vjedhja, dëmtimi apo ekspozimi i motit. Është gjithashtu një aksesor i madh që mund të ndihmojë për të përcaktuar stilin tuaj dhe të jetë pjesë e imazhit tuaj. Origjina e fjalës Kuletë mund të gjurmohet nga fjala e lashtë greke Kibisis që ishte fjala e përdorur për të përshkruar thesin e mbajtur nga Perëndia Hermes. Kibisis është përkthyer historikisht si Kuleta Origjina e fjalës Portofol mund të gjurmohet nga fjala e lashtë greke Kibisis e cila ishte fjala e përdorur për të përshkruar thesin e mbajtur nga Perëndia Hermes. Kibisis është përkthyer historikisht si kuletë.

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0