Products

Po shfaqen krejt 40 përfundimet

Kërkimet kanë treguar se lojërat janë thelbësore për zhvillimin e shëndetshëm në fëmijërinë e hershme dhe më tej. Loja i lejon fëmijët të praktikojnë atë që dinë, dhe gjithashtu atë që nuk e bëjnë. Ajo i lejon ata të eksperimentojnë nëpërmjet provës dhe gabimit, të gjejnë zgjidhje për problemet, të përpunojnë strategjitë më të mira dhe të ndërtojnë besim dhe aftësi të reja.. Studimet kanë treguar se luajtja rregullisht e videolojërave mund të rritë lëndën gri në tru dhe të rritë lidhjen e trurit. (Materia gri lidhet me kontrollin e muskujve, kujtimet, perceptimin dhe lundrimin hapësinor.) Studimet kanë treguar: Lojërat mund të jenë të mira për trurin. Është zbuluar se Jigsaw, fjalëkryqet dhe enigmat e numrave përmirësojnë funksionin kognitiv te të rriturit e moshuar. Ndërkohë, disa studime kanë treguar se lojërat me dërrasa, shahu, çeqe dhe lojërat analoge duket se ndihmojnë në rritjen e shpejtësisë së përpunimit të trurit dhe të kujtesës.

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0