Products

Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Hardueri i rrjetëzimit, i njohur edhe si pajisjet e rrjetit ose pajisjet e rrjetëzimit kompjuterik, janë pajisje elektronike të cilat janë të nevojshme për komunikim dhe bashkëveprim ndërmjet pajisjeve në një rrjet kompjuterik. Në mënyrë të veçantë, ata ndërmjetësojnë transmetimin e të dhënave në një rrjet kompjuterik. Njësitë të cilat janë marrësi i fundit ose gjenerimi i të dhënave quhen host, sistemet fund ose pajisjet terminale të të dhënave.

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0