Products

Tullumbaca është një qese elastike që mund të fryhet me gaz, si helium, hidrogjen, oksid azoti, oksigjen dhe ajër. Për detyra të veçanta, tullumbacat mund të mbushen me tym, ujë të lëngshëm, media granulare (p.sh. rërë, miell ose oriz), ose burime të lehta. Balonat e ditëve tona janë bërë nga materiale të tilla si gome, lateksi, polikloroprene ose një pëlhurë najloni dhe mund të vijnë në shumë ngjyra të ndryshme. Tullumbacet përdoren për dekorimin e festave të ditëlindjeve, dasmave, funksioneve të korporatave, ngjarjeve shkollore dhe për tubime të tjera festive. Artistët që përdorin balonat e rrumbullakëta për të ndërtuar quhen «stivë» dhe artistët që përdorin balonat me laps për të ndërtuar quhen «dredha- dredha». Më e zakonshme e lidhur me dekorin e balonave helium, më së fundmi dekoruesit e balonave kanë qenë duke lëvizur drejt krijimit të dekorimeve balonave të mbushura me ajër për shkak të burimeve jo të ripërtëritshme natyrore të helium kufizuar në furnizim. Llojet më të zakonshme të dekorit të tullumbacave përfshijnë harqet, kolonat, pjesët qendrore, pikat e balonave, skulpturat dhe buqeta balonash. Me aftësinë e rritur për tu rrotullimin e balonave si dhe mbulesen e balonave, ngritja e deko-twister manifestohet si kombinimi i teknikave të stacking si dhe teknikat e dredhjes për të krijuar opsione unike dhe interesante dekorimi balonash.

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0