Liçensë Hunter x Hunter

Liçensë Hunter x Hunter

500 L

Vetëm 1 stok

Një liçensë Hunter merret nga dikush që kalon provimin Hunter. Një liçensë e tillë duket e ngjashme me një kartë krediti, por pak më e trashë dhe me një çip kompjuteri të instaluar.

Pjesë e setit të produkteve Gifi Box “Hunter x Hunter”

Informacion shtesë

Materiali

PVC

Një liçensë Hunter merret nga dikush që kalon provimin Hunter. Është një kartë e paçmuar, që shitet për një pasuri (të paktën disa miliardë Jenny). Në rast humbjeje ose vjedhjeje të kartës, ajo nuk do të zëvendësohet; ata që tashmë e kanë bërë provimin dhe kanë kaluar nuk do të jenë në gjendje të ndjekin përsëri provimin. Sipas statistikave, një në pesë gjuetarë humbasin liçensën e tyre brenda një viti nga marrja e saj.  Një liçensë Hunter duket e ngjashme me një kartë krediti, por pak më e trashë dhe me një çip kompjuteri të instaluar.

Gradat në të cilat kalojnë:

Pjesa e përparme tregon rangun Hunter të liçensës, ndërsa pjesa e pasme ka një shirit magnetik me një numër unik serie që identifikon çdo individ në liçensën e tyre.  Shiriti magnetik i kartës gjithashtu lejon që ajo të futet përmes makinerive për të verifikuar vërtetësinë e saj dhe për të hyrë në shërbime të veçanta.

Pas kalimit të Provimit të Gjuetarit, kandidatët do të marrin një liçensë standarde Gjuetari. Megjithatë, Hunters mund të jepet me yje dhe të drejtë për licenca të ndryshme të lëshuara nga Shoqata Hunter për kontribute të rëndësishme në shoqëri.

1 Yll (Single-Star Hunter) – Dhënë gjuetarëve që kanë prodhuar arritje të jashtëzakonshme në një fushë të veçantë.

2 Yje (Double-Star Hunter) – Dhënë gjuetarëve që përmbushin 5 artikujt e parë të Hunter Bylaës, të cilët mbajnë një pozitë zyrtare dhe që kanë mentoruar të paktën një student të vogël i cili ka marrë një yll.

3 Yje (Triple-Star Hunter) – Dhënë gjuetarëve që përmbushin 6 artikujt e parë të Hunter Bylaës dhe që kanë prodhuar arritje të jashtëzakonshme në fusha të shumëfishta. Ky është rangu më i rrallë dhe më i vështirë për t’u marrë dhe konsiderohet një nder i madh. Nga qindra gjuetarë në Shoqatën e Gjuetarëve, numri i Gjuetarëve me Yje të Trefishtë është vetëm rreth 10.

Benefitet e Liçensimit:

Duke qenë i liçensuar si një gjuetar zyrtar i jep një numër përfitimesh të dëshirueshme të licensuarit. Për shkak të kësaj, një numër i madh njerëzish regjistrohen për provimin e liçensimit, i cili mbahet vetëm një herë në vit, edhe pse vdekjet midis atyre që marrin provimet janë të zakonshme dhe madje priten. Përfitimi i parë dhe kryesor është njohja që një mbajtës i liçensës mund të gëzojë, duke qenë një nga të paktët në botë që zotëron një liçensë. Gjahtarët zakonisht shihen në krye të çdo fushe që ndjekin dhe gjuetarët me përvojë janë pothuajse oferta fitimprurëse punësimi nga njerëz ose organizata që kërkojnë agjentët më të aftë të mundshëm.

Ka gjithashtu shumë përfitime materiale për të qenë një Gjuetar i liçensuar, të cilat përfshijnë:

  1. 95% e të gjitha strukturave publike nuk mund të përdoren pa kosto. Për më tepër, të gjitha këto shërbime ofrohen në klasine parë.
  2. Liri e pashoqe për të udhëtuar nëpër botë. Aksesi u jepet rreth 90% të vendeve që normalisht kufizojnë hyrjen e të huajve dhe aksesi në 75% të zonave që publiku i gjerë është i kufizuar ose madje i ndaluar të hyjë
  3. Zvogëlim i përgjegjësisë ligjore për vrasje. Megjithatë, një Gjuetar mund të ndiqet penalisht pas akteve të përsëritura të vrasjes pa justifikim ose në qoftë se ata sulmojnë të dërguarin e një personi me autoritet politik.
  4. Aftësia për të shitur Licencën e Gjuetarit si një send i çmuar koleksionist. Megjithëse vetëm marrësi origjinal i një liçense ka akses në privilegjet e një Gjuetari, ai mund të shitet ende për para të mjaftueshme për të mbështetur familjen e shitësit për të paktën shtatë breza.
  5. Aftësia për të përdorur licencën si garanci për një kredi me interes zero të Jenny Symbol 2011.svg100 milion në çdo bankë.
  6. Hyrje falas në Cyberspace.
  7. Qasja në faqen e internetit të fshehtë hunters-only, ku inteligjenca sekrete rreth subjekteve të ndryshme, të ngarkuara nga Gjuetarët e tjerë, mund të blihen.
  8. Aftësia për të pajtuar të dënuarit në kushte të bindjes absolute, me mundësinë e shkurtimit të dënimeve të tyre. Ky pushtet shtrihet në të dënuarit me vdekje, të cilët Gjuetari ose një proxy i tyre mund të ekzekutojnë në vend nëse ata shkelin ndonjë kusht të marrëveshjes.
  9. Përjashtim nga disa kërkesa të diplomës arsimore dhe profesionale.
  10. Privilegji për të anashkaluar disa ligje që kufizojnë moshën.

Imagjinoni sa i lumtur do të ndihej miku juaj nëse ju do ti bënit një dhuratë të tillë më një gamë të gjerë benefitesh. Vetëm fansat e Hunter x Hunter e kuptojnë mirë rëndësinë e saj. Këtë liçens tanimë mund ta gjeni te Gifi në formën e një aksesori dhuratë. E punuar deri në detajet më të vogla sa që kur ta keni në dorë do ta kuptoni se duket njësoj si të ishte reale dhe sikur ju të ishit personazhe të animes. Kjo mund të jetë edhe një garë interesante mes miqsh pasi jo të gjithë mund të liçensohen dhe lum ai që do ta ketë në dorë i pari.

Në faqen tonë të web, në kategorinë Hunter x Hunter ju do të mund të gjeni aksesorë të tjerë të personalizuar me animen. Për të gjithë fansat e animes ju mund të krijoni një set me disa produkte të ndryshme. Zgjedhja e dhuratës për mikun apo mikeshën tuaj dashamirëse të hunter x hunter tani do të jetë më e lehtë. Mund të përfitoni edhe zbritje në këtë rast! Ndërkohë që për paketimin mendojmë ne, ju mjafton të na nisni të dhënat se ku do ta dërgojmë këtë dhuratë.

Reviews

Bëhuni i pari që shqyrton “Liçensë Hunter x Hunter”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0