Products

Vathët janë një nga aksesorët më të bukur që plotësojnë pamjen tuaj dhe për këdo do të ishtë një dhuratë unike dhe me vlerë.

Një vath është një pjesë e bizhuterive të ngjitura në vesh nëpërmjet një shpimi në pjesën e veshit ose një pjesë tjetër e jashtme e veshit. Vathët janë veshur nga njerëz në qytetërime të ndryshme dhe periudha historike, shpesh me rëndësi kulturore.  Përbërësit e vathëve mund të bëhen nga çdo numër materialesh, duke përfshirë metalin, plastikën, qelqin, gurin e çmuar, qepa, drurin, kockat dhe materiale të tjera. Dizenjot variojnë nga sythe të vogla dhe studs deri në pllaka të mëdha dhe artikuj të varur.

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0