Formuese tip Lego Pokemon

Formuese tip Lego Pokemon

1,200 L

Lego Pokemon me personazhet e Pikachu (330 pjesë), Charmander(300 pjesë), Squirtle(300 pjesë), Bulbasaur(310 pjesë), Gyarados(330 pjesë). Lojë inteligjente për fëmijë.

Pjesë e setit të produkteve Gifi Box “Pokemon”

(1 shqyrtim nga klient)

Informacion shtesë

Përmasa 80 × 95 mm
Materiali

Plastik

Në një botë ku loja nuk është një luks, por një e drejtë për çdo fëmijë të vogël, duhet ti garantohet të gjithëve. Për këtë arsye The Giftery ka një seksion të veçantë për këtë grupmoshë. Produktet janë të larmishme dhe së fundmi po I shtohet edhe lego si një lojë inteligjente. Përshtatja e legove është bërë edhe me personazhet më të dashur të fëmijëve. Këtu do të përmendim Pokemon, filmi I animuar i dëshiruar nga të gjithë. Charmander, Squirtle, Bulbasaur, Gyarados janë emrat që do të keni mundësi të krijoni hap pas hapi. Rezultati final do ju bëj të jeni akoma më shumë entuziast teksa do të jeni duke ndërtuar.

Numri i tullave plastike që do të keni për secilin personazh është 300 copë. Nëse jeni gati për të nisur një sfidë mjafton ta porosisni dhe ne do të sigurohemi të vij pranë jush sa më shpejt. Jemi të sigurt që kjo lojë inteligjente do të jetë dhurata ideale për fëmijën tuaj. Për të harxhuar sa më shumë kohë dhe energji këtë lojë mund ta ktheni edhe në një garë. Fëmijët energjik do të jenë të parët që do të përkushtohen maksimalisht.

Lego është një kompani daneze lodrash që është e specializuar në ndërthurjen e tullave plastike. Produktet e Lego shiten në mbarë botën dhe janë bërë kompania më e madhe e lodrave në botë. Shihet si një lodër për fëmijë por rëndësia që ka ajo në zhvillimin e kreativitetit është tepër e lart.

Lego është gjithashtu një lodër krijuese dhe fuqizuese për të rriturit, ku mund të shprehni kreativitetin tuaj dhe t’i jepni jetë botëve imagjinare! Mund ta keni vetëm për vete por gjithashtu mund ta ndërtoni me të vegjëlit tuaj si një nga aktivitetet më interesante që mund të kryeni sëbashku.

Të gjithë fëmijët meritojnë një shans që mendjet e tyre krijuese të shprehen lirisht. Lego u jep atyre atë një gjë që mund të çlirojë imagjinatën e tyre dhe në të njëjtën kohë t’u mësojë atyre mësime të vlefshme. Ajo mundëson aftësi të ndryshme që do të ndikojnë në mënyrën se si ata punojnë dhe ndërveprojnë me të tjerët, duke përfshirë, të menduarit krijues, punën në grup, komunikimin, zgjidhjen e konflikteve dhe aftësitë e zgjidhjes së problemeve.
Lego mund të jetë një mjet i fuqishëm, i përdorur për t’u mësuar fëmijëve të vegjël aftësitë bazë inxhinierike, por është gjithashtu një mënyrë e mirë që prindërit të ndajnë ekspertizën e tyre profesionale me ta. Lojëra të ndryshme ju a bëjnë më të lehtë të kuptuarit të talenteve të ndryshme që mund të ketë një fëmijë. Prandaj duhet të jeni të kujdesshëm kur kërkoni një dhuratë për fëmijë. Kur të jeni duke kërkuar për lodrën e radhës për t’i shtuar koleksionit të fëmijës suaj, jepini Lego-s rëndësinë që i takon!

Pikachu është një Pokemon i tipit Elektrik, i cili u prezantua në Generation I. Me kalimin e viteve, Pikachu është bërë aq i popullarizuar saqë shërben si nuskë e ekskluzivitetit Pokémon. Është Versioni Mascot dhe Starter Pokémon për lojën Pokémon Yelloë dhe ribërjen e tij, Pokémon: Let’s Go, Pikachu!. Është gjithashtu i njohur nga anime, ku Ash Ketchum, protagonisti, zotëron një Pikachu. Ai evoluon nga Pichu kur nivelohet me miqësi të lartë dhe evoluon në Raichu kur ekspozohet ndaj një guri Thunder. Kur është në Alola, ajo evoluon në Alolan Raichu. Ai gjithashtu ka një formë Gigantamax dhe mund të gjendet në Formën e Gorging të Cramorant.

Squirtle është një Pokemon i tipit Uji i prezantuar në Gjeneratën I. Ai evoluon në Ëartortle duke filluar nga niveli 16. Është një nga tre Pokémon fillestarë që mund të zgjidhen në rajonin Kanto.

Charmander është një Pokemon i tipit Fire. Ai evoluon në një Charmeleon duke filluar në nivelin 16. Është një nga tre Pokémon-ët Starter që mund të zgjidhen në rajonin Kanto.

Bulbasaur është një Pokemon i tipit Grass/Poison i prezantuar në Gjeneratën I. Ai evoluon në Ivysaur duke filluar nga niveli 16. Është një nga tre Pokemonët fillestarë që mund të zgjidhen në rajonin Kanto.

Gyarados është një Pokemon i tipit Ujor/Fluturues. Ka një formë Mega Evolution e cila është e tipit Ujë/Errët.

1 review for Formuese tip Lego Pokemon

  1. Mustafa

    Mora Pikachu, shumë i kënaqur

Add a review

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0