Gol D. Roger Action Figure

Gol D. Roger Action Figure

5,000 L

Vetëm 1 stok

Figurë aksioni Gol D. Roger me gjatësi 24 cm është një nga prurjet më të reja si pjesë e koleksionit të one piece. Personazhi ka vërtet një stil unik dhe kjo gjë përcillet edhe nëpërmjet Gol D. Roger Action Figure.

Pjesë e setit të produkteve Gifi Box “One Piece”

Informacion shtesë

Përmasa 240 mm
Materiali

PVC

Kush është personazhi i Gol D. Roger Action Figure?

Gol D. Roger, more commonly known as Gold Roger, was a legendary pirate who, as captain of the Roger Pirates, held the title of Pirate King and owned the legendary treasure known as One Piece. He was also the lover of Portgas D. Rouge and the biological father of Portgas D. Ace.

Roger was famed as the man who did what no one thought possible — he conquered the Grand Line and amassed a vast fortune. Afterwards, knowing that he would soon die from an incurable disease, Roger disbanded his crew before turning himself in to be executed. The World Government intended to have Roger be publicly executed to discourage piracy, but his last words had the opposite impact. He stated that anyone who can find his treasure can claim it. As such, this made Roger single-handedly responsible for starting the Golden Age of Pirates.

Aftësitë dhe Fuqitë

Roger u përshëndet si një nga piratët më të fortë të të gjitha kohërave, nëse jo më i forti, i konsideruar pothuajse i pandalshëm në betejë. Si Mbreti i Piratëve, ai ruan statusin më të lartë midis të gjithë piratëve të botës, madje edhe pas vdekjes. Duke sqaruar këtë është dhurata vërtet e madhe që ai kishte para vdekjes së tij, me 5,564,800,000 beli që ishin më të lartat në historinë e piratëve.

Dihet se shumë pak njerëz e kanë krahasuar ndonjëherë Rogerin në betejë: më së shumti është legjendar “Hero i Marinsave” majmuni D. Garp, i cili thuhet se e ka futur Roger disa herë përpara dorëzimit të tij, si dhe rivali i dytë pirat më kryesor i Roger Whitebeard, i cili zotëronte Frutin e Djallit më të fortë të tipit Paramecia dhe ishte i njohur si “Njeriu më i fortë në botë”, edhe para vdekjes së Roger. Një person tjetër i njohur për rivalin e Roger ishte Rocks D. Xebec, i cili konsiderohej si rivali i tij i parë dhe më i frikshëm, madje edhe më shumë sesa do të bëhej ish vartësi i tij Whitebeard, pasi u deshën përpjekjet e kombinuara të Roger dhe Garp për të arritur përfundimisht. mposhtin Shkëmbinjtë. Shembuj të tjerë të forcës së Roger përfshijnë luftimin në terren të barabartë me Shiki, i cili komandonte flotën më të madhe pirate të kohës së tij dhe mposhtjen e vetme të ushtrive të disa vendeve. Edhe luftëtarët e fuqishëm si Kozuki Oden komentuan aftësitë e Roger, duke e krahasuar praninë e tij me atë të një bishe të egër. Kaidou, i cili në një moment u quajt “Krijesa më e fortë në botë”, madje e vendosi Rogerin në të njëjtën klasë elitare me piratët e tjerë legjendar, që në fakt zotërojnë forcën për t’i dalë kundër tij në betejë, si Mjekërbardha, Oden, Shanks, dhe ish-kapiteni i tij Xebec.

Për më tepër, ndryshe nga shumica e individëve më të fuqishëm në botë, Roger nuk kishte kurrë ndonjë fuqi të Frutit të Djallit, gjë që e bën atë edhe më mbresëlënës.

Zëri i të gjitha Gjërave

Sipas Rayleigh, Roger mund të gjente Poneglyphs sepse ai kishte aftësinë për të “dëgjuar zërin e të gjitha gjërave”.[48] Megjithatë, ai nuk ishte si dijetarët e Oharas që përdorën intelektin e tyre për të studiuar Poneglyphs, kështu që ai nuk mund t’i “lexonte” saktësisht ato.

Roger ishte gjithashtu një nga vetëm pesë qeniet e njohura që zotëronin aftësinë për të dëgjuar Mbretërit e Detit duke folur, katër të tjerët ishin Luffy, Shirahoshi, Poseidon dhe Oden. Ai ishte gjithashtu një nga katër njerëzit e njohur në seri që zotëronte aftësinë për të dëgjuar Zunesha duke folur, tre të tjerët ishin Luffy, Kozuki Oden dhe Kozuki Momonosuke.

Aftësitë fizike

Roger posedonte forcë të jashtëzakonshme fizike, siç tregohet kur e dërgoi me lehtësi Kozuki Oden në fluturim. Ai gjithashtu mund të përplasej në mënyrë të barabartë me Edward Newgate, i cili, edhe në moshën e tij të vjetër, mund të mposhtte pa mundim gjigantët.

Roger kishte gjithashtu nivele të jashtëzakonshme qëndrueshmërie dhe vitaliteti, edhe kur trupi i tij ishte shkatërruar nga një sëmundje e pashërueshme. I ndihmuar nga aftësitë mjekësore të Crocus, ai arriti të pushtojë Grand Line në vetëm tre vjet. Ai madje ishte në gjendje të luftonte për tre ditë e tre netë kundër Whitebeard derisa lufta rezultoi në barazim.

Mjeshtëri me shpatë

Roger ishte një shpatar jashtëzakonisht i aftë, duke mposhtur mjeshtrin legjendar samurai Kozuki Oden me vetëm një goditje. Ai ishte gjithashtu në gjendje të përplasej në mënyrë të barabartë kundër Murakumogirit të Whitebeard, duke krijuar një valë të fuqishme tronditëse që shpërtheu gjithçka në ishull si dhe Moby Dick pranë bregut.

Haki

Roger ishte një nga njerëzit e paktë në botë që mund të përdorte të tre llojet e Haki-t. Kaidou përmendi se pavarësisht se ai nuk kishte një Frut Djalli, vetëm Haki i tij ishte mjaftueshëm i fuqishëm për ta bërë atë ndër njerëzit më të fortë në botë.

Haoshoku Haki

Roger zotëronte mjeshtëri të pamasë në përdorimin e Haoshoku Haki, gjë që u pa kur ai u përplas me përdoruesin tjetër të Haoshoku Haki Edward Newgate. Përplasja e tyre krijoi një efekt të dukshëm të ngjashëm me vetëtimën dhe lëshoi një shpërthim të madh që udhëtoi nëpër ishullin ku ata ndodheshin dhe e shtyu Moby Dick-un pranë pemëve, reve dhe njerëzve aty pranë. Më e rëndësishmja, Roger ishte një nga të paktët njerëz që ishte në gjendje të “fuste” sulmet e tij me Haoshoku Haki për të rritur në mënyrë eksponenciale fuqinë e tij të sulmit, me shpatën e tij që shfaqej duke lëshuar rryma energjie të ngjashme me rrufenë dhe duke u përplasur me Edward Newgate pa bërë kontakt fizik.

Busoshoku Haki

Roger ishte një përdorues jashtëzakonisht i aftë i Busoshoku Haki. Ai mund ta mbushte saberin e tij me Hakiun, duke e lejuar atë të përplasej në mënyrë të barabartë kundër Murakumogirit të mbushur me Haki, një nga Meito-të e 12-të të klasës supreme. Si një dëshmi e mjeshtërisë së tij, ai mposhti Kozuki Oden, i cili ishte një mjeshtër i jashtëzakonshëm i Busoshoku Haki në vetvete, me vetëm një sulm të shkurtër.

Për më tepër, Roger mund të përdorë aplikacionin e avancuar të lëshimit të Busoshoku Haki nga tehu i tij, duke e lejuar atë të sulmojë kundërshtarët pa bërë kontakt fizik. ai u shfaq për herë të parë duke e përdorur këtë gjatë dhe luftoi kundër Mjekërbardhës, i cili tashmë njihej si “Njeriu më i fortë në botë”.

Në anime, kur Roger përdor Busoshoku Haki të avancuar, ai shfaqet si një atmosferë rrjedhëse me ngjyrë të kuqe.

Kenbunshoku Haki

Roger zotëronte aftësinë për të përdorur Kenbunshoku Haki.

Armët

Informacione të mëtejshme: Ace (Shpata)

Arma kryesore e Roger ishte një prerje e quajtur Ace, e cila është një nga 12 gradën më të lartë Meito. Ai e përdori atë të paktën deri në Incidentin e Luginës së Zotit, dhe u tregua se e zotëronte atë deri në fund të udhëtimit të tij pirate. Gjatë Betejës së Luftës së Edd, Roger u shfaq duke përdorur një pistoletë stralli me dorën e djathtë dhe Ace me të majtën.

 

Thesari im? Nëse e dëshironi, unë do ta jap! Kërkoni! Gjithçka kishte bota për të ofruar, unë u largova në atë vend! – Fjalët e fundit të famshme të Roger.

Reviews

Bëhuni i pari që shqyrton “Gol D. Roger Action Figure”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0