Denji – Chainsaw Man Action Figure

Denji – Chainsaw Man Action Figure

4,000 L

Vetëm 1 stok

Figurë Aksioni me personazhin kryesor të serialit të animuar Chainsaw Man, Denji-n. Produkti “Denji – Chainsaw Man Action Figure” është i ndërtuar me detajet më të imëta dhe mund ta gjeni eksluzivisht vetëm në dyanin tonë.

Informacion shtesë

Përmasa 180 mm
Materiali

PVC

Video reale: Kliko këtu

Denji është protagonisti titullar i serialit manga dhe anime Mangas Chainsaw Man, dhe protagonisti kryesor i Sagës së Sigurisë Publike.
Si djalë i ri, ai trashëgon borxhet e babait të tij nga Yakuza. Pasi takohet me Pochitën, ai bëhet një gjuetar djalli për Yakuza në një përpjekje për të pastruar borxhin e tij. Pasi Yakuza, nën kontrollin e një Djalli, e tradhton atë, ai vdes dhe Pochita bëhet zemra e tij. Ai tani bëhet Njeriu me sharrë elektrike duke tërhequr një kordon në gjoks. Pas takimit me Makimën, ai u bë një Gjuetar i Djallit të Sigurisë Publike.

Pas vdekjes së Makimës nga duart e tij, ai dha dorëheqjen nga pozicioni i tij si gjuetar djalli, por vazhdon të luftojë si njeri me sharrë elektrike nën sytë e publikut, gjatë gjithë kohës duke u regjistruar në shkollën e mesme të katërt Lindore si student. Ai është gjithashtu vëllai kujdestar dhe adoptues i rimishërimit të Makimës, Nayuta.

Në Sagën e Akademisë, Denji është një protagonist kryesor mbështetës.

Aftësitë

Aftësia fizike

Gjendja e përmirësuar e njeriut: Për shkak të shkrirjes me Pochita-n, Denji fitoi aftësi mbinjerëzore edhe kur nuk u transformua. Në formën e tij njerëzore, Denji është mjaft i qëndrueshëm për të mbijetuar duke u goditur nga Pushteti me një çekiç dhe duke u shtrydhur nga djalli i lakuriqit të natës, pavarësisht se të dy individët posedojnë forcë të pamasë. Ai është gjithashtu shumë i fortë, duke qenë i aftë të presë kokën e një djalli me vetëm një lëkundje nga sëpata e tij.
Qëndrueshmëri e përmirësuar: Për shkak të fëmijërisë së tij të ashpër, Denji ka zhvilluar një tolerancë të lartë ndaj dhimbjes dhe stresit, duke qenë në gjendje të funksionojë ende si një gjuetar djalli për Yakuza, pavarësisht se i mungonin shumë organe në atë kohë. Forca e tij mendore e ka lejuar atë të luftojë për tre ditë rresht, duke qenë vazhdimisht i lënduar dhe të mbetet i vetëdijshëm edhe pasi i janë prerë ose hedhur në erë disa pjesë të trupit.

Fuqitë Hibride

Transformimi hibrid: Duke tërhequr kordonin që del nga gjoksi i tij, Denji mund të shndërrohet në një djall sharrë elektrike me zinxhir të etur për gjak.[10] Denji ka nevojë për gjak në mënyrë që të përdorë aftësitë e tij, kështu që nëse ai nuk ka mjaftueshëm në trupin e tij, ai nuk mund të transformohet plotësisht dhe në vend të kësaj do të hyjë në një formë pseudo-hibride. Ndërsa Denji ka ende akses në disa nga fuqitë e tij në këtë formë, ato janë dukshëm më të dobëta dhe sharrat me zinxhir janë më të shkurtër. Nëse Denjit i mbaron gjaku, ndërsa tashmë është plotësisht i transformuar, sharrat e tij me zinxhir do të tërhiqen automatikisht.

Forca e shtuar: Pasi hyn në formën e tij hibride, forca fizike e Denji rritet në mënyrë eksponenciale. Ai mund të thyejë muret dhe të vrasë shumicën e djallit me vetëm një grusht. Në një rast, ai ishte në gjendje të kapte një makinë të hedhur nga ajri pa u lëkundur dhe pastaj ta hidhte mbrapa me një sasi të barabartë fuqie dhe në një rast tjetër ai ishte në gjendje të ngrinte një makinë dhe pastaj ta hidhte me forcë të mjaftueshme për ta bërë atë. shpërthejnë.

Qëndrueshmëria e shtuar: Ndërsa në formën e tij hibride, qëndrueshmëria fizike e Denji është rritur në nivele çnjerëzore. Ai mund të bjerë nga qëndrimet e shkëlqyera dhe të godasë Djajtë nëpër mure, pa marrë asnjë lëndim. Ai gjithashtu i ka mbijetuar një shpërthimi të plotë nga Bat Devil që shkatërroi një ndërtesë pas tij, shpërthime të shumta nga Bomb Hybrid, duke qenë në zjarr për periudha të gjata kohore dhe duke qenë pranë tornados së Typhoon Devil, i cili është treguar të jetë i fortë. mjafton për të ngritur makinat. Koka e tij dhe sharrat me zinxhir janë shumë më të qëndrueshme se pjesa tjetër e trupit të tij, për shkak se janë prej metali, duke qenë në gjendje të devijojnë plumbat.

Qëndrueshmëria e shtuar: Denji ishte në gjendje të luftonte Djallin e Përjetësisë për afërsisht tre ditë. Për sa kohë që Denji vazhdon të pijë gjak për t’u rikuperuar nga lëndimet e tij, ai është në thelb një makinë me lëvizje të përhershme.

Manifestimi i sharrës me zinxhir: Si pjesë e transformimit të tij, Denji rrit sharrë elektrike me zinxhir plotësisht funksional nga krahët, këmbët, këmbët dhe koka. Këto sharrë elektrike me zinxhir janë jashtëzakonisht të efektshme në prerjen e mishit të djallit, duke i lejuar Denxhit të presë gjymtyrët[15] dhe të dyfishojë armiqtë e tij. Ato janë gjithashtu shumë efektive në prerjen e materialeve të tjera, si guri dhe betoni, megjithatë janë treguar të paaftë për të prerë metalin. Sharrat me zinxhir në këmbët dhe këmbët e tij zakonisht nuk janë aktive, megjithatë Denji mund t’i përdorë ato vetëm me dëshirën e tij. Ashtu si pjesa tjetër e trupit të tij, këto sharrë elektrike me zinxhir rigjenerohen sa herë që Denji e tërheq kordonin dhe transformohet plotësisht.

Tërheqja e sharrës me zinxhir: Nëse ai ka nevojë për përdorimin e plotë të krahëve dhe këmbëve për të kryer detyra të caktuara ndërsa është në formën e tij hibride, sharrat me zinxhir të Denji mund të tërhiqen në trupin e tij, duke e lejuar atë të kryejë veprime të zakonshme, si kapja e objekteve. Ndërsa Denji mund të tërheqë me dëshirë sharrat me zinxhir, ato gjithashtu mund të tërhiqen automatikisht bazuar vetëm në instinktet e tij.

Zvarritja me sharrë me zinxhir në mur: Denji është në gjendje të shfaqë sharrë elektrike me zinxhir të shkurtër nën këmbët e tij, të cilat mund t’i përdorë për t’u ngjitur në mure dhe madje edhe për të ecur mbi to. Ai e përdori këtë aftësi një herë, për të ikur nga një grup kukullash që ishin krijuar nga Santa.

Ngatërrimi i zinxhirit: Denji është në gjendje të shkëpusë zinxhirët e tij nga sharrat me zinxhir për t’i përdorur ato në luftime. Ai mund t’i mbështjellë zinxhirët e tij rreth trupit të kundërshtarit të tij dhe pastaj t’i tërheqë më pranë tij. Denji gjithashtu mund të mbështjellë zinxhirët e tij rreth objekteve për t’i prerë, për t’i hedhur ose për t’i bërë të dyja. Nëse krahët e Denjit këputen, por janë ende të lidhur me trupin e tij, ai mund të përdorë përsëri zinxhirin e tij si inde trupore për të mbështjellë armiqtë e tij. Zinxhirët mund të përdoren gjithashtu si grepa kapëse, duke lejuar Denji t’i mbështjellë rreth një objektivi dhe më pas ta tërheqë trupin e tij më afër objektivit të përmendur.

Transformimi i Djallit: Pasi dorëzoi kontratën e tij me Pochita-n, Denji u shndërrua në një Djall të Plotë. Në këtë formë, Pochita shfaq shpejtësi dhe forcë të pabesueshme, duke mposhtur lehtësisht shumë Hybrid-Devils në pak sekonda. Ndonëse është treguar se ai ka marrë dëme, dhe madje ka qenë i paaftë duke u dërguar në Ferr dhe shpërthyer në Hapësirë, këto veprime thjesht e vonuan atë për disa minuta përpara se të kthehej i padëmtuar. Fuqia e tij e pamasë theksohet më tej në Ferr, ku nënkuptohet se ai mundi çdo Demon që banonte atje. Makima deklaroi se e ka vrarë 26 herë në këtë formë. Kësaj forme duket se i mungon personaliteti dhe vetëdija e Denjit, megjithëse është treguar se ruan disa kujtime dhe shpesh vepron në përputhje me to. Pasi u mund nga Makima për të shpëtuar Kobenin dhe më vonë u shpëtua nga Power, Denji u kthye në normalitet dhe rifitoi vetëdijen e tij.

Konsumi i gjakut: Denji është në gjendje të shërohet plotësisht nga pothuajse çdo dëmtim fatal, dhe në disa raste shërohet nga vdekja, për sa kohë që ai konsumon një sasi të mjaftueshme gjaku. Pasi humbi krahun e tij nga Bat Devil, krahu i Denjit u rilidh pasi ai mori një transfuzion gjaku. Me luftën e tij kundër Santa Claus, ai konsumoi një nga gjaku i kukullës së saj për të vazhduar luftën ndërsa ishte ende në zjarr. Si një Djall i plotë, ai u rigjenerua vetëm nga zemra e tij pasi Pochita e hodhi atë nga hapësira. Pasi vuri re këtë metodë për t’u rigjeneruar, ai është në gjendje të heqë Pochitën nga trupi i tij dhe ta rigjenerojë atë si një entitet të veçantë që e lejoi atë të faullonte Makima.

Afër-Pavdekësia: Për shkak të të qenit një hibrid, Denji është i pavdekshëm dhe pothuajse i pavdekshëm. Ai mund të mbijetojë duke u qëlluar, duke u hedhur nga ndërtesat dhe të marrë të gjitha llojet e lëndimeve që do të vrisnin shumicën e djajve. Edhe nëse vdes, për sa kohë që dikush i tërheq kordonin në gjoks, Denji mund të kthehet në jetë në gjendje perfekte. Edhe pas prerjes së kokës, mallkimit nga djalli i mallkimit dhe hedhjes në erë të pjesës më të madhe të trupit, Denji arriti të kthehej në jetë pa asnjë dëmtim të qëndrueshëm.

Kontratat e Djallit

Kontrata e djallit me sharrë elektrike me zinxhir: Në këmbim të një “jete normale”, Pochita u bë zemra e Denjit dhe e ktheu atë në një hibrid. Të gjitha aftësitë e tij hibride burojnë nga kjo kontratë.

Kontrata e Djallit të Gjakut: Në këmbim të gjetjes së Djallit të Gjakut të rimishëruar dhe miqësisë me ta, Power dha të gjithë gjakun e saj për të ringjallur Denjin.

Sharrë elektrike me zinxhir gjaku: Falë gjakut të fituar nga Fuqia, Denji është në gjendje të shfaqë një sharrë elektrike me zinxhir nga gjaku i saj. Ka dizajn të ngjashëm të brirëve të Power. Duke përdorur aftësinë e saj të manipulimit të gjakut, Denji është në gjendje të shqetësojë rigjenerimin e Makimës që e lejoi atë ta mposhtte atë.

Komplet aftësish

Lufta dorë më dorë: Edhe pa transformimin e tij, Denji është një luftëtar i aftë i paarmatosur dhe i armatosur. Kundër djallit të shushunjave – i cili ishte shumëfishi i madhësisë dhe peshës së tij – ai ishte në gjendje t’i bllokonte lehtësisht goditjet e saj, ndërsa jepte grushta dhe goditje në kokë me forcë të mjaftueshme për ta dëmtuar atë. Aftësitë e tij u përmirësuan më tej pas stërvitjes me Kishibe, në të cilën ai mësoi të mbështetej më shumë në strategjinë në vend të forcës së verbër.

Inteligjenca Strategjike: Pavarësisht se nuk ka marrë kurrë një arsimim të duhur, Denji është shumë perceptues kur bëhet fjalë për të konstatuar dobësitë e armiqve të tij dhe si t’i shfrytëzojë ato. Denji ishte trajnuar nën Kishibe, të cilit i referohet si “mjeshtër” më vonë në histori, i cili i mëson atij strategji të ndryshme. Kjo tregohet në luftën kundër Katana Man ku Denji mashtron Katana Man duke e bërë atë të mendojë se Denji mund të mbajë vetëm sharrë elektrike me zinxhir në krahët e tij. Denji gjithashtu arriti të paaftë Rezen duke përdorur dobësinë e saj kundër ujit dhe të mposhtte Santa Claus duke abuzuar me dobësinë e saj ndaj zjarrit dhe dritës.

Noti: Pasi takoi Rezen, Denji mësoi të notonte. Ai arriti ta përdorte këtë aftësi në avantazhin e tij gjatë luftës kundër saj.

Dobësitë

Anemia / Sasia e ulët e gjakut: Pavarësisht se është shndërruar në një hibrid djalli, Denji do të vuajë nga anemia kur u plagos për vdekje ose nga një prerje e cekët ose nga një goditje e rëndë, gjë që dobëson transformimin e tij në njeri me sharrë elektrike. Për ta kundërshtuar këtë, Denji duhet të konsumojë shumë sasi të gjakut të djallit për të rimbushur forcën e tij.

 

Action Figures të tjera mund ti shikoni këtu.

Reviews

Bëhuni i pari që shqyrton “Denji – Chainsaw Man Action Figure”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0