Njeriu në ekuilibër

Njeriu në ekuilibër

1,000 L

Vetëm 1 stok

Aksesor dekorues dhe zbavitës për tu vendosur në tavolinën e zyrës suaj. Bëni dhuratën perfekte te një person i veçantë për ju, që mund të jetë ekuilibri i jetës suaj.

SKU: 10219 Kategori: ,

Informacion shtesë

Përmasa 170 × 110 mm
Materiali

Plastik, Stainless steel

Bëni dhuratën perfekte te një person i veçantë për ju, që mund të jetë ekuilibri i jetës suaj. Në jetën e përditshme është e vështirë të ruajmë një ekuilibër dhe të jemi gjithmonë në pikën ku duhet. Ky aksesor paraqet një njeri që qëndron në pikën e caktuar për të ruajtur ekuilibrin. Për personat të cilët punojnë në ambjente zyre do të ishte dhurata ideale.

Gjendje normale mendore a psikike e njeriut, kur ai gjykon e vepron në mënyrë të matur, të peshuar mirë e pa lëkundje nënkupton që ai gjendet në një situatë të ekuilibruar me veten dhe të tjerët. Ndoshta një person në jetën tuaj ka nevojë që kjo dhuratë ti shkoj e shoqëruar me një mesazh motivues. Për këtë gjë ju ndihmon The Giftery duke përgatitur një papirus ku mund të shkruajmë çdo gjë që ju dëshironi.

Pjesa e trupit është metalike ndërsa pjesa e poshtme ku vendoset është plastik e fort. Nuk përbën aspak diferencë për syrin dhe duket vërtet shumë bukur. Njeriu në balancë është gjithmonë një sfidë për tu arritur por jo e pamundur. Nëse do të ja kujtonim vetes çdo ditë këtë gjë do të mund të kemi më shumë përmirësim. Prandaj na duhet një aksesor i tillë dhuratë për ta vendosur në një vend të dukshëm. Ky mund të jetë një mesazh për veten por edhe për personat e tjerë që ju rrethojnë.

Sistemi i ekuilibrit mbështetet në qeliza receptore të specializuara të ndjeshme ndaj lëvizjes në veshin e brendshëm. Ndërsa padyshim i lidhur me dëgjimin, veshi i brendshëm është gjithashtu streha për ekuilibrin. Ka një strukturë labirintike, e përbërë nga një sërë kanalesh të mbushura me lëngje. Shpeshherë për të gjetur ekuilibër njerëzit përdorin shumë meditim por gjithashtu edhe yoga. Këto aktivitete mundësojnë të paturit e një bote të brendshme të qehtë dhe të balancuar.

Nëse më parë keni patur vështirësi në gjetjen e dhuratës për persona që praktikojnë meditim tanimë ne ju japim këtë ide. Aksesor zbukurues i njeriut në ekuilibër do të jetë një dhuratë perfekte. Madje as miku apo mikesha juaj nuk do ta ketë menduar më parë një dhuratë të tillë. Produkte të tilla janë në thelb dhurata motivuese për personat tuaj të zemrës. Dhurata që mbartin mesazh.

Ndërkohë për ata njerëz që praktikojnë yoga Gifi ka disa mundësi. Ju mund te blini për ta këtë aksesor dekorues ose një bllok yoga të cilin mund ta gjeni këtu. Në të dyja rastes do të jetë zgjedhja e duhur për shkak se janë dhurata praktike dhe të përdorshme prej tyre. Sigurisht që mundësitë janë të pafundme kështu që ju mund ti hidhni një sy të gjithë dyqanit online dhe mos të dilni shport bosh.

Dhuratë për meshkuj të ekuilibruar. Mund të mendohet që është vështirë për tu gjetur por në fakt jo gjithmonë është kështu. Me anë të këtij aksesori dekorues ju do mund të personalizoni karakterin e një mashkulli të balancuar. Ata meshkuj të cilët e kanë arritur kulmin e tyre në jetë qoftë nga ana personale dhe nga ajo profesionale. Asgjë nuk mund ti përmbushi më mirë sesa një dhuratë kuptimplotë dhe e personalizuar.

Cila është Sfida e Ekuilibrimit?

Qëllimi i nismës më të gjerë – Sfida e Ekuilibrimit – është të sigurojë një forum komunikimi për njerëzit e interesuar në praktikat fleksibël të punës dhe barazinë gjinore në vendin e punës, si dhe teknologjinë, mjetet dhe taktikat që u mundësojnë njerëzve të arrijnë një ekuilibër më të madh në jetën e tyre.

Ekuilibri, gjendja e ekuilibrit. Kur një trup ose një sistem është në ekuilibër, nuk ka tendencë neto për të ndryshuar. Në mekanikë, ekuilibri ka të bëjë me forcat që veprojnë në një trup.

Reviews

Bëhuni i pari që shqyrton “Njeriu në ekuilibër”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shporta0
Nuk ka produkte në shportë
Mbyll Shportën
0